با ما تماس بگیرید 09146208510

خانه » دسته‌بندی نشده » 3 روش برشته کردن تخمه کدو

3 روش برشته کردن تخمه کدو

3 روش برشته کردن تخمه کدو

 

برشته کردن تخمه کدو,روش های برشته کردن تخمه کدو

برشته کردن تخمه کدو

کدو تنبل یکی از میوه های پرمصرف پاییزیه که علاوه بر خود میوه از تخمه هاش هم میشه به عنوان یه میان وعده خوشمزه پاییزی استفاده کرد.

اما درست کردن تخمه کدو شیوه های مختلفی داره که تو این مطلب ۳ تا از روش هاشو براتون توضیح دادم.

 

راههای برشته کردن تخمه کدو,مواد لازم برای برشته کردن تخمه کدو

جدا کردن تخمه های کدو از کدو

چگونه تخمه ها را از کدو جدا کنیم

گام اول: کدو را نصف کنید و دانه ها را بیرون بیاورید و لایه های چسبیده به تخمه ها را از آن ها جدا کنید.

گام دوم: تخمه را تمیز بشوئید و روی یک دستمال کاغذی بریزید و خشک کنید. سپس فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. اگر نخواستید می توانید در آفتاب تخمه ها را خشک کنید.

 

روش اول

مواد مورد نیاز:

 تخمه کدو½ پیمانه
 کره آب شده½ قاشق غذاخوری
 نمک½ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه برشته کردن تخمه کدو :

تخمه ها را داخل ظرفی بریزید و کره و نمک و فلفل را روی آن ها بریزید.

سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی لبه های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای شود آماده خوردن است.

 

مواد لازم برای بو دادن تخمه کدو, بو دادن تخمه کدو خام

روش های برشته کردن تخمه های کدو

 

روش دوم

مواد مورد نیاز:

تخمه کدو½ پیمانه
کره آب شده ½ قاشق غذاخوری
 دارچین ½ قاشق چایخوری
 شکر قهوه ای۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه برشته کردن تخمه کدو :

تخمه ها را داخل ظرفی ریخته و با کره، شکر و دارچین ترکیب کنید.

سپس تخمه ها را روی یک کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید. وسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید. زمانی که کناره های تخمه ها طلایی مایل به قهوه ای باشد آماده خوردن است.

 

روش های برشته کردن تخمه کدو خام,تخمه کدو تنبل

برشته کردن تخمه های کدو با دارچین و شکر قهوه ای

 

روش سوم

مواد مورد نیاز:

 تخمه کدو½ پیمانه
 کره آب شده½ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
رزماری خشک½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه برشته کردن تخمه کدو :

تخمه ها را با کره، فلفل، نمک و رزماری ترکیب کنید. سپس تخمه ها را روی کاغذ روغنی ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. اواسط پخت تخمه ها را زیر و رو کنید.

 

مواد لازم برای برشته کردن تخمه کدو, آشنایی با روش های برشته کردن تخمه کدو

برشته کردن تخمه های کدو با رزماری

 

نکته:

شما می توانید باب میل خود تخمه ها را برشته و طلایی کنید.

 

منبع : bedunim.ir – تبیان

تخمه با طعم نمک

 

تخمه با طعم لیمو

 

تخمه با طعم فلفل

تخمه با طعم گلپر
تخمه

نخمه آفتابگردان

تخمه کدو

تخمه شمشیری

تخمه قلمی

تخمه دور سفید

تخمه بوداده

تخمه خام

پخش تخمه

فروش تخمه

بازرگانی تخمه

صادرات تخمه

تخمه عمده

تخمه خرده

تخمه فروشی

بسته بندی تخمه

خواص تخمه

بازار تخمه

تخمه شور

 

و….

تخمه, با, طعم ,نمک, آفتابگردان, کدو, شمشیری, قلمی, دور سفید, بوداده, خام ,پخش ,فروش ,بازرگانی, صادرات, عمده, خرده, فروشی, بسته بندی, خواص, بازار, شور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *